Przystawki, przekąski



Śledzie w kolorowej papryce







Ryba po grecku






Grillowana cukinia z pomidorem i serem mozzarella





Faszerowane pieczarki









Jajka faszerowane serem pleśniowym






Kuskus z warzywami








Koreczki imprezowe z łososia i cukinii








Jajka faszerowane łososiem i chrzanem




Pasztet z zająca 




Rogaliki z fetą i rozmarynem 




Rukola z gruszką i camembertem 





 Koreczki z cukinii z fetą i chili




Chipsy z cukinii z parmezanem 




Bruschetta inaczej 





  
Gnocchi dyniowe z masłem szałwiowym, rukolą i parmezanem





 Boczek pieczony do kanapek









Parówki z serem w cieście francuskim



Śledzie po włosku ;) 






Tatar ze śledzia na krakersach




Imprezowe koreczki z szynki konserwowej 



Koreczki caprese 





Jajka faszerowane sardynkami na pomidorach 




Pasztet z zielonej soczewicy




Jajka faszerowane szpinakiem i serkiem czosnkowym
 

  
Jajka faszerowane z awokado


 
  

Koreczki z łososia i jajek przepiórczych





Mini tarty ze szparagami, czyli szparagi na cieście francuskim
 

 Grillowane pieczarki faszerowane




Grilowana cukinia z czosnkowym dipem 





Grillowane warzywa z serem i oliwkami




 Grillowane krewetki z czosnkiem i chili




Gruszki nadziewane serem pleśniowym i orzechami 



Dynia pieczona z szałwią, chili i serem




Śledzie z suszonymi grzybami 



 


Śledzie pod pierzynką



 

Tortilla z łososiem i awokado 







Frytki z batata i selera





Bruschetta z cukinią i mozzarellą 


 

 Jajka faszerowane pieczarkami


Jajka faszerowane szynką i chrzanem

 


Zielone szparagi z parmezanem






Frytki z marchewki i pietruszki z czosnkowym dipem







Chipsy z jarmużu







Cukinia smażona na ostro









Pieczona ciecierzyca








Bruschetta z truskawkami i miętą








Grillowana cukinia z fetą i nasionami








Grillowane warzywa z serem halloumi